OVAJ ŠORTS JE POSTAO ZAŠTITNI ZNAK IT DEVOJAKA: Imamo najbolje predloge modnih kombinacija za casual Friday

Šorts koji nosite ''za po kući'' sada je glavni trend.

Claire Guillon / Camerapress / Profimedia

Iako je atletski stil potpuno uronio u streetwear poslednjih godina - pomislite samo na sve te teniske suknje, fudbalske dresove i sportske patike koje viđate na Instagram feedu - postoji jedan sportski komad koji je ovog leta zauzeo centralno mesto: Adidas šorts. Sa svojim prepoznatljivim prugama i u živopisnim bojama, postao je omiljen među IT devojkama i influenserkama. Dodajući ležernu i kul notu svakom stajlingu, zvanično je izašao iz teretane i ušao na modnu scenu. Plus, zbog svog laganog materijala i oversize kroja, idealan je za ovo (pre)toplo vreme.

Iako je dizajniran da se kombinuje sa sportskim dresovima i patikama za trčanje, modne entuzijastkinje su pomerile granice casual chica i dale ovom šortsu sasvim novi izgled. Bilo da je vaš stil ženstven, opušten ili sofisticiran, postoji beskonačan broj načina da uklopite ovaj trendy komad u svoju svakodnevnu garderobu.

Skrolujte da otkrijte sve kreativne predloge.

Sportska ženstvenost

Od čipke do poplina, Adidas šorts možete nositi s najženstvenijim topovima iz svog ormara, stvarajući razigrani spoj sportske energije i delikatnog šarma.

 Business casual

Spremite se za casual Friday u kancelariji, i svoj sportski šorts uparite s elegantnom košuljom i uglađenim mokasinama. Uz punđu, nakit i bele čarape, ovo će biti vaša omiljena business casual kombinacija tokom celog leta.

Lazy chic

Ako živite svoj najbolji lenji letnji dan, onda je ovo pravi trenutak da Adidas šorts uvrstite u svoj stil. Bilo da se radi o XXL majici s natpisom ili kratkom baby topu, trendseterke znaju kako da na kežual način nose atletske šortseve. Garantovano jedinstvena udobnost za vikend na 40+ stepeni.