"Emily in Paris" kao inspiracija za chic poslovne outfite: Donosimo 4 ideje koje kopiramo ove jeseni

Emily nam može poslužiti kao savršena modna inspiracija za različite prilike – od izlaska u grad do putovanja.

NETFLIX / Planet / Profimedia

Fanovi popularne serije Emily in Paris premijerno su krajem prošle nedelje mogli da uživaju u poslednjim epizodama četvrte sezone, a zatim je juče stigla vest da serija neće stati ovde, već nas očekuje i peta sezona.

Dakle, avanture lika koji tumači Lily Collins će se nastaviti, ovog puta u Parizu i Rimu, jer se četvrta sezona završila tako što otvoren novi kancelarijski prostor u Rimu, a glavna junakinja započela je romansu sa Italijanom Marcellom. I sama Lily Collins prokomentarisala je novu romansu, navodeći da će ona sigurno biti od velikog značaja i u narednoj sezoni.

Mnogo je razloga zbog kojih volimo ovu Netflix seriju, a jedan od njih je svakako moda. Zahvaljujući talentovanoj Marylin Fitoussi, živopisni komadi odeće i upečatljivi modni dodaci oživljavaju svaku epizodu. Zbog toga, Emily nam može poslužiti kao savršena modna inspiracija za različite prilike – od izlaska u grad do putovanja.

U ovom slučaju, fokus smo stavili na svakodnevne poslovne kombinacije, te u nastavku donosimo četiri ideje koje možete reinterpretirati!

Nimalo klasični korporativni stil

Emilyn pristup corpcore stilu ne uključuje standardni poslovni kodeks oblačenja. Umesto toga, ona ga interpretira na mnogo moderniji način, a nama je privuklo pažnju ovo monohromatsko business izdanje. Kako biste začinili igru, opredelite se za jarku boju s kojom ćete napraviti razliku. 

Netflix / Everett / Profimedia 

Romantični vibe

Iako je ovo Emilyn outfit za obilazak Rima, to je odlična jesenja kombinacija za vrlo chic odlazak na posao. Suknja A kroja sa visokim strukom, bela košulja i preko nje preppy jakna savršeno se slažu sa lakovanim crnim baletankama za romantičan izgled.

Netflix / Everett / Profimedia 

It boja za jesen 2024.

Naravno, ni Emily nije propustila priliku da nosi najmoderniju boju ove sezone – burgundy. U formi kožne jakne, savršeno je iskombinovala ovu boju sa retro suknjom i kapom istog uzorka, stvarajući voljeni pariški izgled sa dozom retro vibea.

Netflix / Everett / Profimedia 

Dašak crvene

Iako ovde gledamo scenu romantičnog klizanja, Emilyn modni izbor je odlična poslovna kombinacija – klasično crno odelo usklađeno sa belom košuljom i mašnom, uz prekrasan crveni kaput. Ova kombinacija može biti upotpunjena baletankama, salonkama ili čizmama.

Netflix / Everett / Profimedia 

 Izvor: ELLE/ Storybook/ Natalija Knežević