Osim jakni od antilopa, ove jeseni su u fokusu i suknje: Otkrivamo 5 elegantnih načina da ih stilizujete

Čizme od prevrnute kože, torbe i mantili nalaze se u ponudama svih high-street brendova ove sezone. A jeste li primetili i antilop suknje, koje sa dolaskom hladnijeg vremena postaju svojevrsni mikrotrend?

Claire Guillon / Camerapress / Profimedia

Da li su i vaš TikTok i Instagram feed prepuni fotografija modnih entuzijasta koji neumorno stilizuju jakne, torbe i čizme od prevrnute kože? Izgleda da je definitivno potvrđeno — antilop je postao materijal sezone!

Iako su jakne i kaputi od prevrnute kože suvereno vladali modnom scenom poslednjih sezona, postoji još jedna kategorija koja sada zaslužuje punu pažnju: suknje od antilopa. Nekada obožavane zbog boemskog šarma '70-ih, ove jeseni, suknje od antilopa poprimaju sofisticiraniji izgled, dok brendovi napuštaju rese i prihvataju profinjeniji, elegantniji pristup. Zamislite suknje A-kroja, lepršave ivice i mini modele u bogatim, neutralnim tonovima...

Bilo da se odlučite za klasičnu boju kože ili želite da istražite tamnije zemljane tonove poput kamel, čokoladne braon i rđe, iznenadićete se koliko su suknje od antilopa svestrane. Savršen su partner vašem omiljenom pletivu, uz dodatak čizama do kolena za ležerni francuski look. Treba vam više inspiracije? Imamo je. U nastavku pogledajte naših pet omiljenih modnih kombinacija sa suknjama od antilopa za jesen i zimu!

Pencil suknja od antilopa + kašmir džemper + čizme do kolena

Potreban vam je jednostavan outfit za predstojeću zimu? Ne možete pogrešiti sa pencil suknjom od antilopa. Anouk podiže svoj model basic sivim džemperom i lakovanim čizmama do kolena koje ovaj izgled čine savršenim i za posao i za večernje izlaske.

(Image credit: @anoukyve) 

Midi suknja od antilopa + kardigan + glomazne ravne čizme

Kako bi ovaj jednostavni styling bio interesantniji, Imani je odabrala glomazne čizme. Ovaj spoj elegancije i opuštenog stila uvek funkcioniše.

(Image credit: @champagnemani) 

Mini suknja od antilopa + polo top + jakna + štikle

Julie je uspela da spoji nekoliko naših omiljenih trendova ove sezone u jedan izgled. Za prefinjenu verziju preppy stila, sve što vam je potrebno jesu mini suknja od antilopa, jakna i polo majica.

(Image credit: @juliesfi) 

Midi suknja od antilopa + kožni mantil + Mary Janes baletanke

Antilop se savršeno uklapa s raznim teksturama, a Nnenna to demonstrira na izuzetno sofisticiran način. Braon kožni mantil naglašava toplu nijansu suknje, dok crne baletanke i geometrijska torba dodaju chic notu celokupnom izgledu.

(Image credit: @nnennaechem) 

Suknja sa kaišem od antilopa + svetli džemper + čizme do članaka

Nijanse rđe savršeno se stapaju s antilopom—narandžasti džemper unosi živahnost i jesenje vibracije u svaki outfit. Dodajte malo zabave svom izgledu uz leopard print torbu, koja će svakako biti upečatljiv detalj i u vašim preostalim modnim kombinacijama.

(Image credit: @thestylistandthewardrobe)