Ciarina "amazonska" lepota i snažan pogled nadograđeni luksuznim modelima italijanskog dizajnera izgledaju toliko moćno da se pitamo kako se Roberto pre nije setio da zavodljivu pevačicu angažuje kao promo lice.

29-godišnja crnka je pozirala mahom u svilenkastim haljinama i kombinezonima jarkih boja i živopisnih desena iz jesenje kolekcije  u plavo okrečenoj sobi čiji pod je prekriven peskom koji je dodatno fotografije učinio divljim, egzotičnim i surealnim.  

"Želeli smo da kompletna scenografija izazove utisak kao da ceo jedan svet živi u toj sobi. Jedno surealno kraljevstvo u kom je kraljica Ciara koja očarava raskošnim volumenima seksepila, divlje lepote, okružena magičnim nebeskim svodom i zemljanim pigmentima."  

Moramo da priznamo da je nas kampanja koju je uslikao Francesco Carrozzini ostavila bez daha, ali i da nam se itekako sviđaju najnoviji izbori Marca Jacobsa i Roberta Cavallija. Jer, Cher savršeno donosi dramatične Marcove kreacije dok je Ciara otelotvorenje neodoljive egzotike ka kojoj italijanski dizajner neprestano teži.