Ima nešto jako uzbudljivo u printovima a to zna svaka fashion devojka koja ih odlično kombinuje.

(Hit komad za ovu sezonu: Pencil suknja na pruge)

Printovi su jako interesantni i upečatljivi, bilo je da je reč o veselim cvetnim motivima ili animal desenu, pa definitivno predstavljaju pravi izbor za ovu sezonu!

Naime, ove sezone dizajneri imaju širok spektar različitih modela sa prelepim i smelim bojama. Mi vam donosimo tri predloga kako da ove sezone nosite print.

Haljina cvetnog desena

Cvetna haljina je nešto što morate da imate ove sezone. Ona je najupečatljiviji komad ovog leta. Odlično se može uklopiti sa bojom vaših noktiju, kao i različitim modnim detaljima poput nakita. Elegantna i uvek moderna ova haljina će biti savršen izbor za sve vaše letnje avanture koje uključuju belo vino, masline, zalazak sunca, stylish kafenisanja i sl.

(Trend za proleće: Blejzer sa printom)

Foto: Net-a-Porter/ Merchant Archive 

Torba sa animal printom

Prateći modne trendove elegantnih poslovnih žena, sve veću primenu je pronašao sofisticirani piton uzorak. Ova elegantna torbica sa zmijskim printom je kreirana od strane brenda Elizabeth and James i pretstavlja odličan izbor kako za dnevni, tako i za večernji outfit.

Ovo je ubedljivo no.1 torba za dan i noć koju svaka fashionista mora da ima.

Foto: Net-a-Porter/ Elizabeth and James

Cipele sa printom

Bilo da su u pitanju baletanke, patike ili salonke garantujemo da će obuća sa šarenim cvetićima biti sjajan izbor za svaku vašu kombinaciju i da će osvežiti bilo koju odevnu kombinaciju.

Ove krajnje interesantne cipele na visoku petu su jako neobične zbog kombinacije različitih printova i smelih boja. Izgledaju ekstravagantno i upečatljivo, a za otmen vajb se pobrinula prevrnuta koža.

Must have sezone, definitivno!

Foto: Net-a-Porter/ Gianvito Rossi

Tekst priredila: Katarina Vasiljević