Kim Kardashian, Kate Moss, Cara Delevingne, Kanye West, Rod Stewart... samo su neka od 38 poznatih lica koja pomažu Alexander Wangu da proslavi 10 godina postojanja u modnom svetu, pozirajući u najnovijoj Wangovoj kampanji koja ima humanitarni karakter!

Naime, Wang se udružio sa sajtom DoSomething.org, dobrotvornom organizacijom koja potpomaže i podstiče mlade ljude na društvene i aktivne promene u svetu. Rezultat ove saradnje je sportska linija koju promoviše upravo ovih 38 moćnih lica iz sveta mode, sporta, muzike i šou biznisa.

Kolekcija obuhvata majice, helanke, znojnice, sa prepozntaljivim pečatom kreatora a pored pomenutih lica zvezde kampanje su i Joan Smalls, Natasha Poly, Pamela Anderson, Georgia May Jagger i još mnogi drugi. 

Svako od poznatih je uslikan u moćnim crno-belim izdanjima ispred objektiva Stevena Kleina. Alexander je odabrao moćne, mlade i snažne ličnosti koje u ovom trenutku spadaju u sam vrh najuticajnijih osoba na svetu! 

"50% od prodaje ide u fond organizacije DoSomething.org, neprofitnoj organizaciji koja za cilj ima da utiče i podstiče društvene promene inspirišući mlade ljude da se aktiviraju i postanu deo raznorzanih akcija. Odnosno, da urade NEŠTO." 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija