Iako se poslednjih nekoliko meseci bori sa finansijskom krizom, Mulberry ne odustaje od svoje dosadašnje strategije koja ostaje ista: vezivati uz ime brenda popularne IT cure koje će ne samo promovisati Mulberry komade, već i osmišljavati nove modele britanskog brenda!

Nakon što je prošle godine Cara Delevingne kreirala Mulberry torbe 3 u jednoj, inspirisane njenim tetovažama, ali i torbi kojima je Mulberry nadenuo imena po pravim It curama, Alexi Chung i Lani Del Rey, britanski brend je odlučio da za novu capsule kolekciju angažuje Georiju May Jagger.

23-godišnja zvezda modelinga je udružila snage sa poznatim brendom zarad kolekcije kožnih jakni, ultimate komada koji prati linije tela, sa polunaborenim rukavima i postavom u jarkim nijansama crvene, zelene i plave.

Ovi modeli su nadahnuti Jaggerovom vintage kolekcijom bajkerskih jakni a pored njih u kolekciji ćemo imati prilike da vidimo i svilene marame. Mulberry je odlučio da cenu jakni učini pristupačnijom ali cifra je opet nedostižna za nas, 1, 590 američkih dolara.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija