Stuart Weitzman je predstavio nova lica reklamne kampanje za proleće 2016, koju krase manekenke Joan Smalls, Gigi Hadid i Lily Aldridge. Moćni trio je uspeo da zameni (i zaseni!) prelepu Gisele, koja je krasila Stuart Weitzman kampanje prethodnie dve sezone nasledivši u toj ulozi Kate Moss.

Fantastične i veoma provokativne fotografije je napravio poznati fotograf Mario Testino, predstavljajući nam set koji je rađen u crno-beloj tehnici. Upravo ove black and white fotke bude nostalgiju, vraćajući nas u daleke devedeste godine i eru najpoznatijih supermodela. 

Što se tiče lepe Gigi, nakon pojavljivanja u Victoria's Secret Fashion Showu sada je ponovo uspela da nadmaši sebe. Ovog puta Gigi se u kampanji pojavljuje kompletno razgolićena, pozirajući u visokim sandalama, pripijena telom uz Lily i Joan. 

Prvu fotografiju nam je otkrila upravo Gigy na Instagramu, ispod koje je napisala:

"Veoma sam uzbuđena što sam deo Stuart Weitzman kampanje za proleće 2016. Najbolje cipele, najbolja ekipa, najbolji dan- zapravo NIŠTA više nije potrebno."

Foto: Instagram / stuartweitzman

Joan je takođe podelila istu fotografiju, opisavši je rečima: "Ove sandale su namenjene za šetanje i to nude šetanje."

Dok je u međuvremenu Lily rekla: "Ko kaže da su dijamanti najbolji prijatelji žene? Cipele su prve na mojoj listi!"

Bilo kako bilo, saznale smo da lepe manekenke obožavaju da nose sandale sa visokom štiklom, ali smo se i uverili da će Stuart Weitzman prolećna kampanja kao i kolekcija u kojoj dominiraju platforme sa plutom i ravnim đonom biti veoma zapažena!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija