Nakon što je odevena u prolećne krpice Marca Jacobsa na Grammy nagradama održala omaž Davidu Bowieju, a svima nama demonstrirala kako bi trebao da izgleda perfomans na nekom tako bitnom događaju, Lady Gaga se pojavila na reviji prijatelja, i to ne u prvom redu, već u sklopu odabranih modela koji će prezentovati Jacobsovu jesenju kolekciju!

A kada se ona pojavila na pisti, nismo znali ko je prvo zakoračio na pistu: žena ili glomazne platforme koje su bile najupečatljiv detalj ove avangardne, pomerene kolekcije koja nam je donela jednog malo mračnijeg Marca.

U stilu svog mega hita "Poker Face", Gaga je moćno i bez trunke emocije i izražaja obeležila svoje debitantsko pojavljivanje na nekoj reviji odevena u sivi xxl kaput sa krznenim dodacima na sredini rukava, zelenožutu lame košulju s povećom mašnom i vrtoglavo visokim i masivnim metalik platformama.  

“Rekla sam Marcu da sam razočarana što mi štikle nisu više," izjavila je Gaga u samom bekstejdžu otkrivši da joj je Marc ponudio da bude deo njegovog jesenjeg defilea na Grammy nagradama. Gaga nije samo učestvovala na reviji već je doprinela da njen beauty look bude efektan krosteći crni pigmet na usnama, jedan od samo njoj znanih trikova.

Ipak za njen kompletni gothic beauty look se pobrinuo legendarni make up umetnik, Francois Nars. Oči su joj akcentovane intenzivnom dual senkom NARS Sycorax Dual-Intensity Eyeshadow, dok joj je koža napuderisana do maksimuma. Francois je imao samo jednu želju da osmisli 6 beauty izdanja inspirisanih punkom i rok ikonama undergroung scene Njujorka.

Tako su velikom broju modela (Binx Walton, Anna Cleveland, Kiki Willems, Natalie Westling) blajhovane obrve, dok su Gagi takve prirodne. 

Za kosu je bio zadužen kreativni direktor Redkena, Guido Palau, koji je njenu platinastu kosu ofarbaro u zlatkastožuti preliv pa je Gaga bila prilično neprepoznatljiva kada se pojavila na pisti.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija