Jake Bugg, nagrađivani britanski muzičar, pobrinuo se za muzičku kulisu, koju je došlo pogledati preko 1000 gostiju, uključujući i Naomi Campbell, Rosie Huntington-Whiteley, Maria Tesina, Naomi Rapace, Lauru Dern, Alexu Chung, Suki Waterhouse i Ellie Goulding.

Kolekcija zanimljivnog naziva “A Patchwork” uključuje razne uzorke i teksture inspirisane britanskim umetnicima, muzičarima i britanskom istorijom uopšte. Vrtlog tekstura, tkanina, materijala i boja meša grubo i rafinirano – svilu i sjajni lame, kašmir i zmijsku kožu.

Jarka crvena i safirno plava boja, crna, boja senfa i vojnički zelena kombiniraju se na kaputima, bomber jaknama, mantilima, plaštevima te plisiranim suknjama i haljinama.

Mekane i prozračne siluete haljina naglašene su grubim obrisima kaputa i jakni, a torbe i čizme savršeno zaokružuju svaki novi outfit. Zvezde kolekcije svakako su “The Patchwork” torbe, inspirisane kopčom na remenu kultnog Burberry mantila.

Svaka je torba jedinstvenog dizajna i imena s varirajućim bojama, teksturama i ukrasima, te prepoznatljivim kaišom s kopčom koji se može nositi preko tela ili na ramenu. Uz torbe, tu je i “The Buckle Boot” – strukturirana gležnjača podignute pete koja dolazi u dve varijante: zmijskoj i gumiranoj koži.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija