Zimi može da nam bude zanimljiva neka zaleđena grana ili eventualno čaša kuvanog vina na vašem stolu, ali kada se pojavi sunce, stvari postaju konkretnije.

Zelenilo, lepršanje belih tkanina i osunčane noge su pravi sastojci za galerije modnih brendova i prezentacija njihovih proizvoda.

Za vas smo izdvojili šest najinspirativnijih brendova, koje bi svakako trebalo da checkirate ove sezone.

Torbe s potpisom Rae Feather

Slamnate, pletene torbe su letnji klasik. Ove godine su posebno hit, pogotovo ako su začinjene pomponima koji su ovosezonski top trendy detalj. The Rae Feather brend nam nudi baš ovakve hit modele.

foto: Instagram/raefeather

Njihove torbe su veoma praktične. Sa njima možete ujutro kenuti na plažu i uživati, a istovremeno biti šik i spremni za šetnju po gradu. Najzanimljivije je da torbu mozete personalizovati, tako što će vaši inicijali biti na njoj.

foto: Instagram / raefeather

Kupaći kostimi Lise Marie Fernandez

Upečatljivi i zavodljivi.

Kupaći kostim je definitivno komad u koji leti najviše vredi investirati. Lisa Marie Fernandez kostimi su stvarno posebni i nude nam pregršt opcija -isprepleteni, sa karnerima, mašnama i trakama na jedno rame ili bez ramena.

Sigurno je da ćete biti naatraktivnije na odmoru, a mi vam već zavidimo.

foto: Instagram /lisamariefernandez

Rock 'n' Rose detalji

Detalj za sve ljubitelje festivala medju nama.

Rock 'n' Rose je brend koji nam nudi sve hit aksesoare za ovo leto od cvetnih venčića za glavu, preko popularnih chokera do originalnih metalnih ogrlica i pojaseva. 

foto: Instagram/rocknroseuk

Nastavak na sledećoj strani:

PageBreak

Elina Linardaki sandale

Još malo pompona! Ovaj tip obuće je već obeležio leto. Na vašim nogama možete imati pravo šareno remek-delo, jer ove ručno pravljene sandale će svaki korak učiniti vedrijim.

foto: Instagram/elinalinardaki

Marysia kupaći kostimi

Kupaći kostimi sa neobičnim falta-ivicama su postali pravi hit. Da li ćete odabrati bikini ili top na jedno rame, svakako ćete se istaći u ovim modelima.

foto: Instagram/marysiaswim

Roxann Assoulin

Tvorac ovog nakita je sestra dizajnerke Rosie Assoulin. Plastične i šarene nanizane perle su idealan nakit za plažu. Bićete šik a pritom nećete morati da brinete kako će se vaši aksesoari ponašati u slanoj vodi ili na suncu. Dizajnerka nam poručuje da je "više - više", a mi se slažemo da more, sunce i šarenilo svakako idu zajedno!

foto: Instagram/roxanneassoulin

Priredila: Dunja Sabljić

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija