U okviru tradicionalnog modnog događaja Belgrade Fashion Nights, u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih država, modna agencija Fabrika i Advokatska kancelarija Veselinović, sinoć je odrzala Noć Americke mode u okviru koje je svoje modele predstavio trenutno najaktuelnijeg kreatora nove generacije LAQUAN SMITH.

Kako je u celom svetu, a posebno u USA, jedan od pokazatelja uspeha modnog kreatora, koliko poznatih ličnosti oblači, LAQUAN SMITH je opravdao status jednog od najuspešnijih Američkih kreatora mlađe generacije. Samo neka od imena najpoznatijih žena sveta koje nose njegove modele su Rhyanna, Beyonce, Gwen Stefani, Nikole Scherzinger, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Lady Gaga, Mel B….

Pre godinu ipo dana, Advokatska kancelarija Veselinović se aktivno pridružila agenciji Fabrika u humanitarnom radu za pomoć deci Prihvatilišta, a u zadnjih par meseci su aktivirali svoje aktivnosti kako bi se što više prikupila sradstva za funkcionisanje Prihvatilišta i pre svega prikupljanje donacija i donatora za rekonstrukciju i novog prostora sa kojom će se uskoro početi.

Iako ova revija nije zvanično humanitarna, Fabrika i Advokatska kancelarija Veselinović nastavljaju sa svim aktivnostima vezanim za pomoć Prihvatilištu.

U prelepoj basti Rezidencije Americkog Ambasadora u modelima Laquan Smith-a uzivali su svi prisutni, među kojima su bili Jadranka Jovanović, Bojan Suđić, Jelisaveta Karađorđević, Dijana Janković, Kristina Kovač, Srđan Šaper i mnogi drugi.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija