Donatella Versace je danas u francuskoj prestonici predstavila najnoviju kolekciju italijanske modne kuće za Jesen 2016. Kao što to biva, Atelier Versace je okupio red supermodela na čelu sa novim curama (Bella Hadid, Irina Shayk) i starim ( Karen Elson, Mariacarla Boscono) ali i moćnim prvim redom! 

U sferi odeće Versace je ostao veran svom dnk genu - zavodljive, seksi haljine koje ćemo sigurno uskoro videti na red carpetu bitnih događaja. Donosimo vam 7 najbitnijih činjenica jesenje kolekcije:

1. U prvom redu su sedeli specijalni Donatellini gosti - Naomi Campbell, Bradley Cooper i prelepa Jennifer Garner koja je obeležila dolazak neobičnom haljinom s dubokim šlicem i decentnim karnerima.

2. Legenda modelinga Karen Elson se nakon 19 godina vratila na pistu, otvorivši show odevena u pastelno ružičasti kaput i ciklama-crvenu haljinu.

3. Pored neobične i uvek autentične Elson, reviju su iznela imena poput takođe kultne Mariacarla Boscono, Sasha Pivovarove, Iselin Steiro, Joan Smalls, Irina Shayk i Carolyn Murphy.

4. Bella Hadid i Taylor Hill su bile jedine predstavnice novih supermodela.

5. Nabori, simetrija, karneri su obeležili kolekciju koja je bila svedena ali jednako seksi kao sve prethodne.

6. Od nakita najupečatljiviji detalj su bile alke koje se vraćaju u modu.

7. Modeli su imali polumessy punđe koje je stilizovao Guido Palau i plavu senku koju je u paru sa nude i svetlucavim usnama našminkala Pat McGrath.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija