Mnoge žene složiće se da je kupovina farmerica često najgori deo šopinga. Uzaludno isprobavanje različitih modela u potrazi za onim pravim ponekad je prava gnjavaža, a to je na svojoj koži sigurno osetila i Alexia Elkaim.

Alexia je imala upravo taj problem pa je lansirala brend Miaou, a prvi odevni komad koji je predstavila javnosti sigurno će oduševiti žene, ako joj je verovati na reč.

U pitanju je model farmerica koji pristaje i laska baš svakoj figuri.

"Više od godinu dana radila sam na njima. Farmerice besprekorno pristaju svakoj građi tela, a to mi je bilo jako važno", rekla je Alexia za CR Fashion Book.

Za snimanje reklamne kampanje angažovala je svoje prijateljice: "Svaka sa svojim stilom, oblikom i veličinom. Bilo je zanimljivo obući svaku devojku u isti model farmerica i videti na koje se sve načine mogu nositi."


Foto: Instagram / miaouxx_ 

Tajna ovih farmerica je u zahvalnom kroju.

Retro model visokog struka i sa elastinom pruža potporu ženama s naglašenim oblinama, ali jednako dobro stajaće i izrazito vitkim damama. Ovaj umereno skini model prodaje se po ceni od 202 dolara i trenutno je dostupan u veličinama od 34 do 46.


Foto: Instagram / miaouxx_

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija