Iron Lady modne scene, Anna Wintour ne propušta nijedno FW izdanje.

Čim Njujorška nedelja mode startuje, Annu viđamo jednako koliko i Oliviju, Gildu, Miru kako - za razliku od većine, mirno i dostojanstveno ide sa revije na reviju. Međutim, retko kada imamo priliku da čujemo njene utiske. Skoro pa nikad, jer madam Wintour ne voli da daje intervjue, pogotovo ne nakon samih revija...

Ovoga puta, američki Vogue je uspeo da je uhvati na 5 minuta tik nakon Milanske nedelje mode u želji da sazna koje su kolekcije ostavile najjači utisak na nju.

Evo šta je Anna odgovorila: "Dolce i Gabanna definitivno! Volim kako se oni igraju sa modom. Volim njihove šarmantne modele i to što su uvek puni ideja, što modernim komadima daju svoj pečat. Posebno su mi za oko zapale papuče crne od frotira sa DG logom u zlatnoj boji i punom, flat petom u beloj boji. Rekla sam im da mi odvoje već jedan par. Gucci kolekcija je takođe bila odlična. Veoma chic, elegantna, izbor manekena mi je uvek zanimljiv. Ova kuća je jedna od retkih koja gleda na modni svet iz sopstvene, autentične perspektive. Bottega Veneta je slavila veliku jubilej i njihova kolekcija je bila nešto izuzetno. Momenat kada su Gigi i Lauren izašle je za pamćenje. Volim što neguju klasiku, ali na svoj, italijanski način kreirajući modu koja je vanvremenska i dizajnirana za žene svih dobi. Naravno, ne smem da zaboravim Versace. Taj brend je možda najviše učinio za osnaživanje žena šaljući uvek jasnu poruku i podršku svim ženama da samo snažne, svesne, odlučne mogu da osvoje svet."

Pa nije bilo teško da se pogodi, zar ne?      

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija