Victoria's Secret reviju nećemo moći da vidimo na televiziji sve do 5. decembra, ali zahvaljujući manekenki Josephine Skriver uspeli smo da vidimo jedan delić kolekcije, na osnovu koje naslućujemo da će ovo biti jedna od najraskošnijih revija.

Naime, Viktorijin anđeo Josephine Skriver je u toku probe svog kostima, rešila da napravi nekoliko fotografija, te je sa svojim fanovima podelila sneak peek svog fantastičnog izgleda, koji će biti prikazan na dugo očekivanom showu u Parizu.

Naizgled običan čipkani donji veš u sivoj boji je nadograđen delikatnim crop top ogrtačem koji je ukrašen sa 450.000 kristala i 3.000 kristalnih Swarovski resa.

Atraktivni svetlucavi detalji su dali efekat luksuza i glamura ovom kostimu, a dovoljno je reći da se svaka resa prošivala oko 12 minuta, dok jedan rukav teži od 3 do 4 i po kilograma. 

Supermodel takođe nosi neobičan par Brian Atwood čizama iznad kolena koje su izrađene od 1.630 kristala.

U ovom raskošnom izdanju, Josephine će se pojaviti u okviru posebne modne revije "Bright Night Angel", a sigurni smo da će se u potpunosti uklopiti u veličanstvenu pozadinu, po kojoj je VS brend prepoznatljiv. 

Do sada, 52 modela su potvrdili da nose 82 različita looka, tako da možemo samo da naslutimo šta nam je ovaj luksuzni brend pripremio.

Na sledećoj strani pogledajte kako izgleda raskošna kreacija Victoria's Secreta ...

PageBreak

Foto: Instagram / swarovski

Foto: Instagram / vsactu

Foto: Instagram / hkhipster

Foto: Instagram / victoriasecretmemories

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/