Osim njegovih standardnih lica i IT devojaka, gdin Lagerfeld je iznenadio sve prisutne svojim odabirom i kako bi to modni znalci rekli line-upom.

Spektakularni šou koji je pripremljen je izdvojio nekoliko ličnosti te večeri, kao što je ćerka čuvenog glumca i zvezda modnih kampanja Lily-Rose Depp - koja je nosila opening look sastavljen od kompleta šampanj boje ukrašen sa pregršt šljokica, ali i Cara Delevigne (ne smemo da zaboravimo i Pharrell Williamsa) koja već neko vreme apstinira sa svih, sem sa Chanel revija.

Još jedna od zvezdanih ličnosti koja je prošetala najnovije revijske modele kroz restoran čuvenog pariskog hotela ‘The Ritz-Carlton’ je Sofia Richie - Insta-devojka koja je svoj veliki modni debi doživela prošle sezone hodajući za Kanye Westovu Yeezy četvrtu po redu kolekciju.

Pitanje koje se samo od sebe nameće jeste da li će baš ona postati nova Lagerfeldova muza?

Nekolicina je još renomiranih ličnosti koji su ovu kolekciju učinili još zanimljivijom poput Molly Blair, Lineisy Montero, Soo Joo Park, Natalie Westling, Mica Arganaraz i sedmogodišnji Hudson Kroenig.

U nastavku možete pogledati Instagram beleške sa revije iz perspektive eminentnih ličnosti koji su prisustvovali ovom događaju:

Kolekcija obiluje klasičnim Chanel kompletima sa puno izvezenih detalja, ukrasa i ručnih radova. Lagerfeld je sačuvao DNK i sve što Chanel kao jedna od iskonskih modnih kuća predstavlja, prilagođeno modernizovanom duhu današnjice.

Tekst: Nemanja Lalatovic

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/