Dizajner nemačkog porekla je objavio sneak-peek fotografiju druge kolekcije koje je nastala kao plod kolaboracije između ovog vrlo interesantnog dua. Prema onome što smo videli možemo samo da zaključimo da nas očekuje pregršt bomber jakni kao i komada inspirisanih nautikom.

U fotografiji iza kulisa možemo da zaključimo da kolekcija obiluje jarko crvenim, belim i plavo prugastim suknjama i haljinama kao i pantalonama sa širokim nogavicama i bomber jaknama.

Za razliku od prošle godine kada su kolekciju predstavili u Njujorku, ove godine će ipak mesto događaja bii Los Anđeles, tačnije čuvena Venice plaža.

Hilfiger se tako pridrižuje mnoštvu dizajnera poput Rachel Zoe, Rebecce Minkoff i Toma Forda koji preseljuju svoje revije iz Njujorka u L.A.

foto: Instagram / gigihadid

Par dana ranije, Yolanda Hadid je takođe objavila fotografiju iz modnog ateljea koja prikazuje uzbudljivi i vrlo kreativni proces stvaranja nove Tommy x Gigi kolekcije.

foto: Instagram / yolandahadid

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/