O impresivnoj kolekciji torbi, ali i životu dvadesetsedmogodišnje farmaceutkinje pisao je i britanski “Daily Mail”. Rođena je u Novom Sadu, a trenutno živi u Brajtonu. Posao je ostavila kako bi se posvetila isključivo blogovanju. 

“Postoji samo jedna stvar koja momentalno može da mi podigne raspoloženje, to je nova dizajnerska torba. Prošle godine kada sam raskinula trogodišnju vezu, otišla sam u radnju i potrošila 1.600 funti na predivnu plavu torbu brenda Céline”, kaže Tamara.

Svesna je da materijalne stvari ne usrećuju ljude, ali kaže da njoj torbe i te kako pomažu. Najviše voli da obilazi Gucci radnje, a važi i za jednu od omiljenih mušterija. 

”Kada mi je mama u tinejdžerskim danima kupila prvu Gucci torbu bila sam van sebe od uzbuđenja. Nosila sam je svakog dana dok se nije raspala. I dan danas je čuvam.”

Kaže da je ovaj najdraži joj aksesoar, počela da kupuje još na fakultetu, a ne žali čak ni 700 funti, koliko je koštala jedna Louis Vuitton torba koju je kupila sa 20 godina. 

Danas ima kolekciju od preko 50 dizajnerskih torbi, a omiljeni model ”Constance” brenda Hermes koja ju je koštala čitavih sedam hiljada evra joj je svakako najomiljenija.

Njen blog prati skoro 400.000 ljubitelja torbi, a “Daily Mail” zaključuje da ova Srpkinja svakako poseduje jednu od najskupljih kolekcija torbi u njihovoj zemlji.

Izvor: superzena.b92.net

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbia/