Ove nedelje je održana Nedelje visoke mode u Parizu, a ovom događaju je prisustvovao mali broj ljudi iz celog sveta koji su doživeli ovaj show kao priliku za šoping.

Ali za one manjeg budžeta, ovaj događaj predstavčja pre svega modnu inspiraciju, kao i mogućnost za ovladavanje novim trendovima i dobijanje dobrih ideja. 

Tako su na jednom mestu defilovale kreacije Diora, Chanela, Ralph & Russo, Elie Saaba, i mnogih drugih dizajnera, koje su, zajedno sa pažljivo biranom scenografijom, kreirale čistu magiju na sceni. 

Kao što smo već pisali, Lily-Rose Depp je bila Chanelova mlada ove godine, a na pisti je nosila raskošnu roze tolaetu sa karnerima, i elegantnim kaišom.

Novi kreativni direktor Diora, Grazia Chiuri je takođe napravila svoju couture debatu ove nedelje, sa velikim brojem delikatnim haljina od šifona, koju ćemo sigurno videti na dodeli Oskara, ili na nekoj srećnoj mladi.

I dok je izbor najlepših bio veoma težak, mnogi su se složili da su se pet venčanica izdvojile svojom lepotom, te da bi svaka mlada volela da ih nosi za svoj big day.

U nastavku vam otkrivamo o kojim kreacijama je reč....

Elie Saab

Rad Elie Saab je poznat po neodoljivim ukrasnim detaljima, te su nas oni upravo ostavili bez daha. Nežno žuta venčanica, sa ogrtačem, srebrnim i zlatnim vezom je izazvala najviše pažnje, a stvorena je za boho mlade. 

Foto: Profimedia

Dior

Diorova šampanj-roze haljina od tila, sa delikatnim cvetnim vezom koji prekriva torzo, rukave i "proviruje" na suknji, je jedna od najromantičnijih te će se u njoj, bez sumnje, svaka dama osećati kao princeza. 

Foto: Profimedia

Ralph & Russo

Ova Ralph & Russo venčanica je namenjena damama koje vole glamur i čistu eleganciju. Kombinacija čipkanog dela zajedno sa raskošnom suknjom napravljenom od tila, učinili su ovu kreaciju fascinantnom i veoma poželjnom. 

Foto: Profimedia

Giambattista Valli 

Giambattista Valli uvek kreira najveće i najspektakularnije haljine od tila, a ove godine dizajner nas je "kupio" kreacijom ovom žutom venčanicom. Ona otkriva ramena, a zatim predimenzionirani volani nestvarno se nizaju jedan na drugi i padaju sve do samog poda. 

Foto: Profimedia

Chanel 

Mlada manekenka Lily-Rose Depp zatvorila je reviju Chanela u nežno roze kreaciji, koja poseduje kaiš oko struka i predivne rukave prekrivene karnerima. Šik, romantično i efektno. 

Foto: Instagram / lightscamerafashion_blog

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/