Ćerka slavnog američkog pevača Michael Jacksona stasala je u pravu lepoticu, te nedavno potpisala ugovor za IMG, modnu agenciju koja predstavlja Ashley Graham, Karlie Kloss, Jasmine Tookes i sestre Hadid,

Od momenta potpisivanja, osamnaestogodišnja Paris je momentalno počela da dobija vredne angažmane a prvu naslovnicu i editorijal je radila za modni magazin CR Fashion Book. Pozirajući zajedno sa zvezdom prethodnih nedelja mode Halimom Aden, Paris je, odevena u kraljevsko plavu Gucci haljinu, pokazala odličnu moć transformacije, te joj svi predviđaju uspešnu karijeru.

Osim skladne figure i kratke frizure, Paris poseduje i krupno plave oči, koje zavode na fotografijama, a zbog njenog neobično izgleda mnogi su je uporedili sa Madonnom sa početka muzičke karijere. 

Iako je nova na modeling sceni, Paris je godinama unazad bila često viđen gost na revijama kada je sedela u prvim redovima, ali i krasila brojne crvene tepihr. 

Na sledećoj strani možete da pogledate modne fotografije Paris Jackson...

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/