U njujorškom Metropolitan muzeju održan je jedan od najvećih i dugo očekivanih modnih događaja - Met Gala.

Na eventu koji organizuje Anna Wintour prisustvovale su najveće zvezde među poznatim ličnostima, a tema je bila jedinstvena Rei Kawakubo. Koliko god bili oduševljeni izgledom mnogih ličnosti, postoje i one koje su veoma zakazale i o njihovom izgledu još se priča. 

Dama koja se našla na listi ubedljivo najgorih na Met Gali 2017. je pevačica Katy Perry.

Izrazito slojevitu kreaciju Maison Margiela potpisuje dizajner John Galliano.

Crveni veo, bizarna instalacija na glavi, naglašeni rukavi, cveće i šlep dozvolili su da Katy izgleda pre kao mlada iz nekog horor filma, nego kao neko ko odgovara visini modnog zadatka. Stekli smo utisak da je Katy Perry dala omaž Lady Gagi, a ne veličanstvenoj Rei Kawakubo.

Ona jeste kraljica popa, miljenica svih generacija, jaka i snažna žena, ali da dođe kao stilizovana ratnica...

Ne, ne, ovog puta Madaonna je ipak otišla predaleko. Krajnje bespotrebni military look, pa plava duga old school kosa, pa zlato i srebno deluju veoma konfuzno. Ipak, maskirna Moschino duga haljina, ova stilizovana-u-pokušaju modna ratnica je odgovorila temi. Da je tema bila živa ograda. 

Ostale promašaje sa Met Gale, pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Oh, draga Claire Danes! Met Gala je jedan od najvećih modnih događaja, da ponovimo. Košulja koja izgleda kao da se ogrnula krep papirom i podvrnute sa pertlom i još 3/4 pantalone ne odgovaraju ovoj prilici, a nismo baš sigurni kojoj prilici bi ovaj combo odgovarao?! Prosto ova Monse kombinacija ne funkcioniše. 

A još "pun promašaj" kreacija pogledajte u nastavku.  

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/