Pored Anne, među domaćinima večeri bili su Katy Perry i Pharell Williams. Sama humanitarna gala je održana u čast nastupajuće izložbe o Rei Kawakubo i njenom autentičnom brendu Comme des Garcons koja će u Metropolitanu biti otvorena 4. maja.

Iako smo očekivali da većinu dama vidimo u modelima Comme des Garconsa, na crvenom tepihu gale njega su ponele tek Rihanna, Helen Lasichanh i Laura Kim.

Ostatak zvezda se opredelio mahom za Chanel i Balenciagu. Među najelegantnijim bile su Miranda Kerr (Oscar de la Renta), Adriana Lima (Alberta Ferretti) i Lily-Rose Depp (Chanel), dok su Katy Perry i Madonna (Moschino) mahom završile na listi nagore odevenih...

Pogledajte u galeriji šta su zvezde izabrale za crveni tepih ovogodišnje Met Gale.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

U njujorškom muzeju Metropolitan sinoć je održana iščekivana Met Gala, koja se slavi kao modni događaj godine. Na eventu koji organizuje Anna Wintour prodefilovale su najveće zvezde show biznisa, dok je tema bila jedinstvena Rei Kawakubo..