40 - osmogodišnju glumicu na prestižnom događaju mogli smo da vidmo u krajnje zanimljivom shiny modnom odabiru. U kombinezonu u boji bakra na jedno rame, inspirisana disko erom, Debora je izgledala poput prave glamurozne dive iz disko ere. Za to se pobrinuo luksuzni brend Christian Siriano koji potpisuje ovaj fantastični komad.

Blistav look protezao se skorz do poda zahvaljujući baggy pantalonama. Mala clutch torbica i masivne minđuše zaokružile su izgled popularne Grace, za koji nemamo primedbu!

Iako nije baš u Brilijantin fazonu, glumica se opredelila za zalizanu i puštenu kosu. Poznata po svojoj kosi u boji bakra, Debra se našminkala tako što je oči, karmin i rumenilo u popunosti predala upravo bakarnom tonu.

Retro lady, sudeći po fotografijama znala je dobro kako da zabavi publiku. Iako je poznata po svom humoru i smehu, jedno je sigurno šarmantna Grace nikako nije izgledala smešno, već zabavno, fanky i zanimljivo! 

Celokupan izgled Debre Messing, pogledajte na sledećojs stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/