Važi za jednu od najuticajnijih osoba na planeti. Njen glas se daleko čuje, njene filmske uloge su naišle na dobre kritike ali kada je reč o modi na kojoj baš insistira, moramo se zapitati šta se dogođa sa Beyonce?

Krajem prošle nedelje popularna pevačica je na svom Instagram profilu postavila seriju egocentričnih fotografija - ja, ja i samo ja nosim Gucci, Saint Laurent, šljokice, minđuše, iscepane farmerke. Internet je pun ovakvih fotografija i ona nije jedina koja ima ovakav pristup, ali moramo da konstatujemo njenu stilsku promenu i to ka gorem. 

Ispred bele zavese, žena repera Jay Z -a, pozira u floralnom Gucci blejzeru, šarenoj bluzi, iscepanim farmerkama i Saint Laurent sandalama, četvrtastim šljokičastim oversize naočarama, žutom torbicom i višebojnim minđušama.

Dok smo sve pobrojali, već nam se vrtelo u glavi. Jednostavno izgleda kao da je vođena - sve ovo imam, pa ću sve ovo i da obučem. I naravno, dogodi se efekat katasrofa. 

Ako pogledamo svaki komad pojedinačno, priznajemo vredni su velike pažnje! Floralni print je u modnom fokusu ovog proleće, farmerke su uvek must have, sandale na štiklu u boji pudera odgovaraće u raznim prilikama. Ali sve zajedno, ovako kako je Beyonce "ukomponovala", jednostavno ne funkcioniše. 

Šta vi mislite o ovom izgledu popularne Queen B, preterano?

Još fotografija Beyonce, pogledajte na sledećoj strani:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/