Kada se na Nedelji visoke mode pojavi ready-to-wear kolekcija, onda znate da je u pitanju nešto posebno, naročito ako je u pitanju ona na svečanom otvaranju, koje se održalo juče. Najkaraći opis stila koje su sestre preferirale, jeste upravo njihov opis: "Ovo je "najrodarte" kolekcija koju smo do sada proizvele." 

Prepoznatljivu estetiku odlikovali su materijali poput svile, šifona i tila, a kroj je naglašavao ženstvenu siluetu ističući u prvi plan struk, ali i akcentujući taj poseban romantični utisak sa mnoštvom karnera, veza, te cvetnih aplikacija.

Ipak, detalj koji je ponajviše dominirao svakako su tufne i tifnice u svim mogućim varijacijama.

Dobar deo linije inspirisan je poznatim filmom iz '70-ih 3 Women , te estetikom i kostimima iz ovog ostvarenja u kome glavne uloge tumače heroine hipi ere, Shelley Duvall i Sissy Spacek. Ovaj deo kolekcije ogleda se u modelima pastelnih nijansi i haljinama A kroja.

Drugi deo rezervisan je za nešto eklektičniju estetiku i to onu koja naginje punk-rock stilu, crna je boja koja preuzima primat, a čipkanim detaljima se akcentuje izgled. Iako namenjena za sezonu proleće/leto 2018., sigurni smo da će se neki od ovih modela naći na crvenom tepihu već ove jeseni.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/