Znamo da je omiljena IT devojka ambasador brenda Banana Republic još od prošle jeseni. Njena modna deviza "moda je za svakog" sada je dobila i praktično značenje. U prevodu, Olivia Palermo je iskoristila web platformu brenda i putem fotografija pokazala svoje omiljene modne kombinacije. Ili bar deo!

Naravno time je nagovestila svoju capsule kolekciju za jesen/zimu 18 koju je dizajnirala za spomenutu modnu kuću.

Ako se prisetimo, već je blistala početkom juna na dodeli CFDA nagrada u ciglanarandžastu haljinu i uvela nas u priču kako na glamurozni način možemo da nosimo pristupačne komade.

Ovu priču je nastavila sa jesenjom kolekcijom koja broji 70 komada, cene se kreću od 38 do 1000 dolara.

Na pitanje šta možemo da očekujemo od njenog dizajna, Amerikanka je rekla: "Jedna od ključnih stvari je bila poštovanje estetike i nasleđa brenda i unošenja sopstvenih elemenata. Trudila sam se da postoji zabavan momenat na osnovnim, basic stvarima."

Takođe, modna inflenserka nas je posavetovala da "svako treba da ima jedan statement mantil u svom garderoberu."

Sudeći po gospođi Palermo, tokom niskih temperatura nosićemo asimetične mantile sa naglašenim kaiševima, od boja braon, krem i nijansu cigle koja je omiljena Palermovoj, a ono što nam ova brrineta još preporučuje jeste slojevita garderoba - lagane plisirane haljine i preko njih već pomenuti statement mantil. 

Pogledajte u nastavku nekoliko modela koji će se naći u capsule kolekciji koje je Olivia uradila za Banana Republic. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/