U bašti Muzeja moderne umetnosti u Velikoj jabuci sinoć se fantastičnom revijom predstavila veteranka u svom poslu Carolina Herrera.

Iako je znamo po ženstvenim komadima, ispirisanih dramatičnim siluetama 50-tih godina 20. veka, gospođa Herrera napravila je korak dalje za proleće/leto 2018. kolekciju.

Za narednu sezonu, predlaže ustručene kreacije, lepršave suknje i haljine, puf rukave, kaiševe koji naglašavaju figuru i salonke (urađene u saradnji sa Manolo Blahnikom) na štiklu koju istu izdužuju. Primetili smo da se igrala sa "dugmićima" pojasevima i mašnama, a trendi asimetrični izrezi će biti apsolutni hit za naredni period. 

Po pitanju boja, jedna od omiljenih dizajnerkih slavnih dama, predlaže jak kolorit - crvenu, plavu, žutu, belu. Tu su štrafte i tufne, a intezivnu paletu boja, Carolina je sama objasnila:

"Kolekcija slavi boje, jer su one veoma snažne kako u umetnosti, tako i u modi. Imam mnogo mladih kupaca, takođe i moje ćerke su mlade. Znam šta hoće i  ponekad žele da obuku ono što su nosile njihove mama ili bake."

Na sledećoj strani pogledajte Carolininu reviju za  proleće/leto 2018. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/