Najekstravagantnija revija sezone ove godine biće obogaćena sa specijalnim delom kolekcije koju je za VS dizajnirao mag seksepila - Olivier Rousteing, kreativni direktor Balmaina.

Balmain i čuveni francuski brend seksi donjeg veša testiraće svoju saradnju na pisti ove godine u Šangaju, a novi video koji se pojavio na netu, otkriva malo više o pomenutoj kolekciji.

U njemu vidimo manekenku Cindy Brunu kako još u junu isprobava modele koje je Olivier osmislio za VS show koji će ove godine prvi put biti održan u kineskom gradu Šangaju.

Iako nam u video snimku nije otkriven kompletan look, sitni detalji nam pokazuju da se Olivier pridržavao svog prepoznatljivog stila koji krasi svaku Balmain kolekciju: tu je crna koža, nitne, mrežaste čarape, duboke čizme, jaka ramena i seksi figura. 

"Želeli smo da kada modeli izađu na pistu svima prođe kroz glavu: Balmain i Victoria's Secret u paru? Pa ti je duo iz snova i čista magija!  

Skoro istovremeno, otkriven je i senzacionalni look koji će poneti Elsa Hosk na reviji. U pitanju je model sa krilima koji je optočen sa 275.000 Swarovski kristala! Ovim modelom obeležava se 15 godina saradnje između Victoria's Secret-a i čuvene draguljarske kuće “Crystal Anniversary”. Još 725.000 kristala krasiće ostatak kolekcije.

Elsa Hosk koja je VC anđeo do 2015. godine poneće model koji pored Swarovski kristala ima još i 200 metara trake, ručno tkane aplikacije i krila koja teže malo više od 6 kilograma. Pariski couture majstor Sekan Cura ovim krilima je "dodao" crveni brushalter i seksi bokserice, sa ukrasnim rukavima i sandalama koje prate kompletan look.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/