Simpatična, duhovita i modno osvešćena Leandra privlači pažnju gde god se pojavi - njene street kombinacije su više nego zabavne, mix and match je njena mantra, a detalji su joj obavezni u svakom izdanju.

Autorka je lifestyle platforme Man Repeller koju je pokrenula još 2010. godine, maštovit projekat koji se bavi temama vezanim za veze i ljubav, ali i stil, društvene mreže. 

Zahvaljujući zanimljivim i smelim načinom pisanja, slatka brineta je postala simbol hrabre žene koja ima svoj stav o životu, politici, društvu. Naravno, moda je njen "vazduh" i Leandre slobodno eksperimentiše sa modom, te je pre nekoliko sezona proslavila trend "Arm Party"  koji podrazumeva mnoštvo narukvica, satova i marama na rukama.

Naravno, ne treba da spomenemo kako njen stil kopira hiljade i hiljade žena širom sveta.

Zato su nam uvek dragoceni Leandrini modni saveti, kao i njen pogled na stil i odevanje. 

1. Zato si nazvali sajt baš Man Repeller?

Nisam razmišljala o izgradnji brenda kada sam lansirala sajt pre 7 godina. Naziv mi se učinio privlačno, lako se pamti a ime sajta mi je kasnije pružilo mogućnost da pišem o svemu. 

2. Vaš pristup modi je zabavan, ali i ženstven. Da li ste sada konačno prošli kroz menswear fazu?

Definitivno jesam! Pre par godina, većinu stvari koje sam nosila su bile farmerice sa visokim strukom i široke muške majice. Moj stil definitivno naginje sve više ka ženstvenoj strani, što bi u prevodu značilo - obožavam široke, vrećaste pantalone koje kombinujem sa satenskim sandalama. 

Na sledećoj strani pogledajte koje saveta nam je dala Leandra Medine:

PageBreak

3. Čemu težiš u modi?

Ono što pokušavam da uradim jeste da predstavim stvari, garderobu, detalje najbolje što mogu i da dam podrušku novim dizajenerima. To smatram da je veoma važno. Izdvojila bih dva mlada brenda Ciao Lucia i Maison Cléo koji prave ručno rađene bluze. 

4. Najbolji izgled za hladno vreme po tebi je?

Za zimski period po mom mišljenju idealan je skandinavski stil koji podrazumeva oversize šal, masivnu bluzu, suknju ispod kolena koja je uparena sa štaftastim čarapama i po mogućstvu New Balance patike. Drugi neophodan look je onaj koji ima dašak leta - ispod kaputa lagana haljina! Moja mantra je da izgledam kao lejdi koja posećuje žurke, ali nikad ne ide na neku od njih. Inače, pokušavam da pronađem zimsku varijantu kaftana i načine kako bih ga mogla da kombinujem. 

5. Kad bi morala da objasniš nekome svoj stil šta bi mu rekla?

Moj stil? Nema pravila, nema ograničenje, niti uslovljavanja. Ako imate atraktivne i jake aksesoare, onda nije bitno šta nosite. To je neki moj stav. Jedan detalj, može da vas ponese i momentalno promeni raspoloženje. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/