Francuski modni gigant u svojoj istoriji mahom je praktikovao da sopstvene luksuzne komade vezuje uz priznate, nagrađivane i zanimljive glumice. Iako je duži niz godina ugovore potpisivao sa francuskim ikonama filma i mode - Lea Seydoux i Charlotte Gainsbourgh, poslednji niz godina njegovo zaštitno lice bile su američka glumica Michelle Williams i njena švedska koleginica Alicia Vikander.

Njihova naslednica je Emma Stone. 29-godišnja zvezda filmova La La Land i The Help, inače najplaćenija glumica an svetu, pridružila se plejadi glumica koje su bile zašitno lice Louis Vuiitona na predlog njihovog aktuelnog kreativnog direktora Nicolasa Ghesquierea.

Proslavu početka saradnje videli smo na ovogodišnjim Oskarima na kojim se Stone pojavila u dve efektne LV kombinacije.

Sam Nicolas izjavio je kako je njegova želja još 2013. godine kada je došao u LV bila da se kao ambasador kuće i njegovo zaštitno lice angažuje simpatična riđokosa glumica. Pregovori sa glumicom trajali su skoro godinu dana...

"Čim sam došao, spomenuo sam Emmu ali potrajalo je dok ta ideja nije realizovana. Šta volim kod nje? To što je prirodna, nasmejana, što njena lepota predstavlja savršen balans između ženstvenosti i one boyish strane koja je superkul i inspiracija svima nama."

Saradnji je ipak najviše "kumovala" Petra Flannery, stilistkinja sa kojom već dugi niz godina sarađuje lepa glumica. Tačnije, od 2007.

"Nas troje smo tim. Diskutujemo, analiziramo i pravimo plan za sezonu nagrada."     

Baš poput svoje drage prijateljice iz Holivuda, Jennifer Lawrence, i Stone je deo glumica koje imaju prisan i vrlo druželjubiv odnos sa novinarima i fanovima. Emma je takođe neko ko impresionira svojim stilom na crvenom tepihu, bilo da nosi Rodarte, Giambattistu Vallia ili Louis Vuitton pa ne sumnjamo da će  ovaj trio biti dobitna kombinacija.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/