Možda ste pomislili da je u pitanju Armani ili Dior, ali to nije bio slučaj na ovogodišnjoj dodeli. Među mnogobrojnim izdanjima koje su preplavila crveni tepih, dominirale su kreacije ovog kreatora. Čak 17 žena izabralo je modele koje potpusuje američki dizajner Christian Siriano.

Dizajner koji ove godine slavi desetu godišnjicu rada, smatra se kreatorom koji voli da eksperimentiše i sarađuje sa raznovrsnim i netipičnim modelima (među prvima obukao plus-size modele na zvaničnim događajima).

Whoopi Godlberg, veliki fan Siriana ispratila je njegovu poslednju reviju na NYFW iz prvih redova, a na Oskaru se pojavila u zelenoj balskoj haljini žutih i ljubičastih cvetova. 

Nominovana za najbolju sporednu, glumica Laurie Metcalf izabrala je svetloružičastu uzanu haljinu zatvorenog dekoltea dok je simpatična Kelly Ripa išla na sigurnu crnu haljinu korsetnog gornjeg dela i duge puf suknje.

Najupečatljivija je bila Janelle Monae koja je na crvenom tepihu Vanity Faira odskakala od drugih pozirajući u atraktivnom crvenom odelu sa šlepom koji je kompletan gornji deo učinio vrlo neobičnim. Ispod odela Janelle se opredelila ua belu košulju i crnu mašnu sa bisernom šnalom.

Najlepša? Amy Adams u fenomenalnoj crnoj haljini sa šlicem i neobičnim asimetričnim dekolteom.   

Pogledajte u nastavku neke od dama koje je odenuo Christian: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/