Wang definitivno spada u onaj krug kreatora koji vole da svemu pristupe s jednim inovativnim konceptom. To ne mora da bude ništa revolucionarno, i uglavnom je vrlo jednostavno ali odstupanje od uobičajnog njegova je politika poslovanja koja ga je i probila u sam vrh modne industrije.

Tako je za svoju prolećnu kolekciju Wang odlučio da plasira fotografije sa istaknutim modelima uz propratni tekst neke od gore pomenutih zvezda. Na primer, uz njegov model pamučnog rebrastog topa stoji izjava manekenke Behati: Drinking a fatburger chocolate shake!

Kravitz je s druge strane naglasila kako bi sportsku haljinu sa korsetnim topom nosila na kampovanje sa dragim: Just me and my man by the fire.

U kratkom oobrazloženju sopstvene kampanje sam Wang je naglasio kako se okrenuo kreativnim i zanimljivim damama koje su njegova 24h inspiracija, pruživši im priliku da iz prolećne kolekcije izaberu omiljene modele uz kratak komentar gde bi nosile taj isti. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/