Mlada Kaia Gerber obeležila je još jedno izdanje Fashion Weeka, u to nismo ni sumnjali. Ćerka čuvene Cindy Crawford ponela je najjače revije koje smo videli na NYFW, LFW, MFW i PFW, ostavivši u senci i sestre Hadid ali i ostale manekenke.

Jak porodični pedigre učinio je ovu 16-godišnju devojku najpopularnijom curom modelinga, i dok se mnogi pitaju koji je njen "rok trajanja" i da li će trajati duže i slavnije od majke, evidentno je da Kaia ima i sjajan off duty stil.

Doduše, o njemu se profesionalno bavi stiliskinja velikog broja poznatih modela, Elizabeth Sulcer. Sulcer je inače stilistkinja Victoria's Secret modela, ali i osoba zaslužna za izuzetno popularan sartorijalni look Belle Hadid.

Njen angažman je još jedan korak ka izgradnji novog idola generacije Z (kojoj Kaia pripada). Danas modeli nisu samo modeli i nije dovoljno da budu lica koja šetaju pistom, niti ona koja nas gledaju sa bilborda. Oni su 24h inspiracija mnogim mladim ljudima i neko ko ima uticaj da lansira neki trend. 

Poslednji street style izdanje, nove miljenice modeling scene potvrđuje njen status IT cure. Naime, Kaia se na ulicama Pariza posle završetka PFW-a pojavila u sivkastim baggy pantalonama na štrafte, belom Versace majicom sa natpisom logoa i oversize kožnoj jakni u stilu 80-ih.

Patike, razbarušena kosa i naočare za sunce bili su trio koji je finiširao ovu sjajnu off-duty kombinaciju!   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/