Početak godine tradicionalno je rezervisan za Fashion Week "karavan", čiju rutinu je jedino malo "prodrmala" vest da će novi kreativni direktor Burberrya biti Riccardo Tisci. Od Njujorka do Pariza, poklonici mode uživali su u novim kolekcijama za jesen najjačih dizajnera i modnih kuća današnjice. 

Kada analitički pogledamo kolekcije i podvučemo crtu, primetićemo da postoje zajedničke karakteristike svih dizajnera - retro inspiracija, naglašenost kroja, osamdesete i višeslojnost.

Neki poput Chanela ostali su verni klasici, dok je Demna Gvasalia nastavio da reinterpretira čuvenu siluetu Cristobala Balenciage, dokazujući da je u ovom trenutku jedan od najvećih revolucinara u svetu mode.

Na listi odabranih 12 revija našli su se i manje kuće poput Paca Rabanna i Loewe, jer reprezentuju ono što mnoge dame očekuju od mode:- udobnost, kombinacije osmišljene bez napora, statement cipele i tašne. 

U nastavku pogledajte najuticajnije dizajnere za jesen 2018:

#Chanel


#Sacai


#Balenciaga


#Loewe

#Paco Rabanne


#Marine Serre


Ko nas je još impresionirao saznajte na sledećoj stranici...

PageBreak

#Versace


#Gucci


#Burberry


#Simone Rocha


#Gypsy Sport


#Calvin Klein


Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/