Italijanski duo - Domenico i Stefano spadaju u jedne od omiljenih persona modne industrije.

Dizajneri čija #madeinitaly moda odavno ima prepoznatljivu estetiku koja se dosta oslanja na tradiciju Italije, a posebno na jug Apenina gde je i moda vrela koliko i samo podneblje, odlučili su da ih Njujork zapamti priredivši ovog vikenda spektakl kakav Velika jabuka odavno nije imala!

Četvorodnevni spektakl koliko je trajala ova "opsada" Njujorka od strane italijanske kuće obuhvatila je prezentaciju svetlucavog nakita i muške kolekcije, ali i modni krešendo koji je bio rezervisan za nedelju kada je u MET Operi održana revija Alta Mode na kojoj su zvanice videle više od 100 modela.

1. dan

Prošli petak glamurozni start, obezbedila je izložba DG nakita Alta Gioielleria kao i gala koja je usledila potom, a čiji host je bila Sarah Jessica Parker.

2. dan

U subotu smo u Rockefeller centru videli mušku kolekciju koju su iz prvih redova ispratili Nick Jonas i Isabella Rossellini. Naravno, veče nije moglo da prođe bez sjajnog nastupa Lize Minnelli.

3. dan

Ipak, najiščekivaniji event desio se ove nedelje kada je u Metropolitan Operi priređena luksuzna i spektakularna revija Alta Mode.

Defile je predvodila Naomi Campbell zajedno sa Karlie Kloss, Karen Elson i Joan Smalls.

U prvim redovima videli smo Diane Kruger, Dakotu Fanning i Catherine Zeta-Jones koja je na reviju došla u pratnji ćerke. 

Dok iščekujemo detalje iz poslednjeg DG događaja, pogledajte u nastavku najzanimljivije kreacije sa #altamoda revije:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/