U reviji učestvuju neka od najpoznatijih imena naše modne scene: dizajneri dobitnici nagrade Boris Nikolić koja se proteklih 10 godina dodeljuje na Belgrade Fashion Week-u u saradnji sa Fondacijom B92, Borisove kolege i profesori sa fakulteta.

Na 43. izdanju očekuje nas finale Fashion Scout South East European konkursa u kom učestvuju odabrani dizajneri iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Njihove radove oceniće internacionalni žiri, a pobednik konkursa kao nagradu dobija predstavljanje na London Fashion Week-u u septembru u okviru Fashion Scout programa Ones to Watch. 

Svoje autorske kolekcije prikazaće naši brojni dizajneri, kako od onih vodećih poznatih autorskih imena, tako i dizajnerskih zvezda u usponu.

Kvalitetne kolekcije pripremili su i domaći istaknuti brendovi Martini Vesto by Boško Jakovljević i Barbosa, a Beogradska nedelja mode ugostiće i  indijske dizajnere, Kamran Patel i Anupreet Sidhu, koji svoje karijere grade u Londonu, a revije su imali i na poslednjem London Fashion Week-u.

U sklopu Fashion Incubatora, posebnog projekta BFW Design Collective-a, nastavlja se konstantna podrška mladim dizajnerima koji su na samom početku karijere. Važne aktivacije i atraktivan izložbeni program upotpuniće modni doživljaj na ovogodišnjoj Nedelji mode. ELLE ističe tribinu "Ima li feminizam u modi" koja će biti održana 24. aprila u galeriji Galerija U10.

Centralno mesto dešavanja na kom će se desiti većina revija jeste Belexpocentar.

Program pogledajte na ovom linku.