Jučerašnja dodela prestižnih CFDA nagrada održana u muzeju Brooklyn Museum (po prvi put u ovom prostoru!) okupila je veliki broj slavnih ljudi iz sveta mode, ali i sedme umetnosti. Među zvanicama smo videli tako divnu Cate Blanchett i Luputu Nyong’o, ali i divu modelinga - Naomi Campbell koja je blistala u crvenoj Calvin Klein haljini sa resama i mrežastim dekolteom.

Ipak, titulu najbolje odevene ponela je njena mlađa koleginica, čarobna Alessandra Ambrosio.

Brazilska lepotica je za ovu priliku ponela crveni svetlucavi mantil Tommy Hilfigera, nadogradivši kompletan look sa crnim sandalama na špic, savršeno stilizovanom kosom i crvenim karminom. Od modela pažnju je privukla i Martha Hunt odevena u Thom Browne haljinu sa prorezom u predelu butina i korsetnim gornjim delom.

U domenu nagrada već je unapred skoro sve bilo poznato: Donatella Versace je dobila Internacionalnu nagradu, Kim Kardashian je nagrađena u kategoriji Infuencer Award, Swarovski nagrada za pozitivan uticaj otišla je u ruke Diane von Furstenberg, Naomi je Modna ikona, Muški dizajner godine je Supreme, sestre Olsen su trijumfovale u kategoriji Accessory Designer of the Year dok je Najbolji ženski dizajner Raf Simons, za Calvin Klein.

Pogledajte na sledećoj stranici top šest dama koje su nas svojim kreacijama oduševile na sinoćnoj dodeli: 

PageBreak

Naomi Campbell u Calvin Klein haljini


Martha Hunt u Thom Browne modelu


Tracee Ellis Ross u Carolina Herrera haljini


Lupita Nyong'o u modelu s potpisom kuće Versace


Cate Blanchett u Monse


Alessandra Ambrosio u Tommy Hilfiger modelu

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/