Ako ste i vi jedna/jedan od onih koji mogu sate provesti na Instagramu gledajući storije nepoznatih ljudi, jer ne možete odvojiti pogled od divnih vizuala, onda vam želimo toplu dobrodošlicu u klub. Više nije dovoljno uzeti telefon u ruke i snimiti najobičniji story i na njemu zalepiti poneki emoji ili GIF.

Zahvaljujući brojnim novim aplikacijama koje izlaze gotovo svaki dan, možemo se poigrati s nizom filtera i okvira i u potpunosti grafički personalizovati sopstvene slike i video snimke kako bi postali prepoznatljivi. 

Bez obzira da li koristite Instagram kao razonodu dok se tramvajem vozite na posao ili fakultet ili želite da se bavite poslom influensera, koji nije nimalo jednostavan ove tri aplikacije oduševiće vas raznolikim opcijama i napokon ćete znati kako svim onim poznatim curama Instagram feed i storiji izgledaju tako sjajno! 

Unfold

Ako ste kao klinci voleli da pravite kolaže, pišete dnevnik i skupljate razne nalepnice, aplikacija Unfold stvorena je upravo za vas. Verovatno najpopularnija na društvenoj mreži zbog odličnih opcija kombinovanja više fotografija i videa, dodavanja opisa u raznim fontovima i celokupnog sjajnog estetskog doživljaja. Sigurni smo da će vam se gledanost storija povećati, a DM će vam biti zatrpan pitanjima o aplikaciji. 

Snow

Zanimljivo je kako živimo u hi-tech svetu i koristimo se najboljim tehnološkim proizvodima današnjice, a svejedno obožavamo vintage filtere koji imitiraju istrošenu filmsku traku. To je zapravo aplikacija Snow jer iako ima bezbroj filtera i neodoljivo podseća na Snapchat, Snow je daleko prošireniji i gotovo svaki dan pristigne nekoliko novih filtera. Svima najdraži su filteri i okviri s vintage efektom bilo da je u pitanu VHS kaseta, filmska traka ili okviri nalik GIF titlovima. 

Over

Poslednja aplikacija idealna je za sve one koji više preferiraju videe od fotografije budući da postoje razni vizualni i zvučni efekti zbog kojih će vaš story ostati zapamćen. S Over aplikacijom možete prilagoditi brzinu videa, koristiti se postojećim  filterima, učiniti fotke zamagljenim ili ih dodatno naglasiti. Ovu aplikaciju često viđamo na profilima raznih travel influensera, a sjajno izgleda i za fotke hrane i koktela.

izvor: Fashion.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/