Kristen Stewart, Julianne Moore, Margot Robbie, Lily-Rose Depp, a sada i Penélope krasiće reklame kampanje legendarne francuske modne kuće.

"Radi se o čuvenom brendu, a Karl je genije. Divim se svemu što radi od kada sam bila dete, tako da je veliko zadovoljstvo sarađivati sa njim", izjavila je španska glumica za sajt WWD.

"On je poput svojevrsnog modnog kralja, a sada smo imali vrlo, vrlo zanimljivo fotografisanje. Biti ispred njegovog fotoaparata zaista je poseban doživljaj i  avantura", nadovezala se Penélope.

Onog trenutka kada je vest o promo licu potvrđena, svima je bilo jasno zašto smo upravo pre nekoliko dana špansku glumicu videli u prvom redu na poslednjoj Chanel reviji u Parizu, za vreme Nedelje visoke mode.

Svoju počast francuskoj kući Penelope je odala pojavivši se u klasičnom Chanel izdanju koje je činila interesantna mini haljina od laganog tvida u karo dezenu pink-bele kombinacije.

Kompletan izgled Cruzova je zaokružila belom beretkom, što je lepu Špankinju učinilo još primetnijom u Parizu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/