U veoma zanimljivom kratkom intervju, harizmatična Leandra Medine je objasnila zašto se nije šišala, niti vežbala šest meseci i šta ne može nikako da istrpi. 

San 

"Volim da spavam i neophodno mi je bar šest sati kvalitetnog sna. Kada stavim ćerke da spavaju u 18.30, istuširam se, odgovorim na mailove i u krevetu sam već oko 20.30h. Zaspim do 21.30h."

Hrana

"Kada ustanem, popijem oko litru vode, pojedem bananu ili parče tosta. Negde oko 9 časova imam doručak i to najčešće jaja i tost ili jogurt sa žitaricama i cimetom. Pripadam onoj grupi ljudi koja ne mogu nikako da podnesu da budu gladna i zato uvek imam nešto od hrane u svojoj tašni. Večeram najčešće povrće ili neke proteine."

Posao

"Kada me ljudu pitaju čime se bavim, obično kažem da sam osnovala manju medijsku kompaniju koja ima za cilj da poveže ljude preko umetnosti i pisanja. Kada su me kao dete pitali čime želim da se bavim, odgovor je bio - glumica. Na neki način, to i sada radim. Omiljeni vid glume mi je mogućnost da izrazim svoje modno umeće."

Porodica

"Živim u dvosobnom stanu u Njujorku sa svojim mužem i ćerkama. Još uvek su male, ali njihovi različiti karakteri polako počinju da se manifestuju."

Zabava

"Hrana, piće, razgovori su i dalje moje omiljene delatnosti u slobodno vreme. Omiljeni deo dana mi je posle radnog vremena od 17-19h kada uz čašu vina pričamo o svakodnevnici, odnosima... Od kada imam decu, više ne viđam tako često moje prijatelje, ne pijem toliko i nisam vežbala i šišala se već šest meseci."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/