Mary Kate i Ashley Olsen dobro su nam poznate sestre bliznakinje još od osamdesetih godina prošlog veka kada su kao bebe glumile u hit seriji 'Puna kuća'.

Nakon ovog mega uspešnog sitkoma, bliznakinje su dobile još nekoliko uloga u kojima smo ih rado gledali.

Danas su se udaljile od glumačkog sveta i posvetile onom modnom. I jako nam je drago zbog toga s obzirom na to da ne prestaju da nas oduševljavaju.

Njihov The Row se proteklih nekoliko godina i te kako etablirao na modnoj sceni, a bliznakinje su nedavno oduševile i na njujorškoj Nedelji mode te svima pokazale kako se radi dobar minimalizam.

Sada su po prvi puta odlučile odati svojevrstan hommage i muškoj modi.

Menswear nije nikada bio vreliji. Nakon 12 godina dizajniranja ženske odeće, Mary Kate i Ashley su se odlučile pokoriti i muški modni svet. U aprilu ove godine, sestre su najavile da će njihova modna kuća 'The Row', prvi put izbaciti kolekciju za muškarce.

Iako će ovo biti prva službena muška kolekcija, ovo nije njihov prvi napad na ovu kategoriju. „Napravili smo jednu capsule kolekciju za muškarce pre mnogo godina, a 2016. godine je pokrenuta i njena maloprodaja. Bilo je neophodno da dobijemo povratne informacije naših kupaca i na taj način promišljeno pristupimo ovoj kolekciji“, kazala je Ashley.

Nakon nekoliko misterioznih fotografija, linija će biti dostupna na sajtu MR PORTER, a sastoji se od niza farmerica, pletiva i odela za muškarce gladne mode ili kako ih Mary-Kate naziva, 'muževe'. U kolekciji koja se sastoji od 38 komada, ključni predmeti su kaputi od kašmira na duplo kopčanje kao i antilop bomber jakne. Takođe možemo videti i kožne torbe te antilop mokasine. Većina komada izrađena je u Japanu, dok su košulje izrađene u Francuskoj, pletiva u Italiji, a jeans i majice u SAD-u. Cene se kreću od 290 do 6,250 dolara.

Izvor: fashion.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/