Burberry je poznat po reklamnim editorijalima u kojima promoviše najbolje iz Velike Britanije: setimo se 2014. godine, kada su dve generacije britanskih IT modela udružile snage zarad promocije parfemskog mirisa kuće pod nazivom My Burberry

Neizostavno, trench mantili sa prepoznatljivom karo šarom tada su bili dovoljni za stajling top-modela.

Sada je 2018.godina a velikan iz Londona spremno je dočekao zimsku sezonu.

U najsvežijoj kampanji našla su se poznata lica, među kojima su glumci Kristin Scott Thomas i Matt Smith, muzičarka M.I.A., kao i britanska fotografkinja Juno Calypso koja se ovom prilikom pojavila s obe strane objektiva.

Ipak, ono što je izazvalo najviše pažnje još jednom je specifičan i neobičan modeling duo.

Slavna manekenka Naomi Campbell pozirala je ovom prilikom u pratnji svoje majke, takođe modela, Valerie Morris-Campbell. 

Na portretima, Campbell dame nose kristalno belu košulju i crni blejzer.

Napomenimo da ovo nije prvi put da su majka i njena slavna ćerka imale zajednički modni nastup. Pre 25 godina, našle su se na pisti noseći komplementarne Mugler all white i all black kreacije. Nešto svežijeg datuma je revija organizovana u dobrotvorne svrhe, 2010. godine u Londonu kada su takođe zajedno zakoračile na pistu.

Buntovna Naomi inače rado gostuje na modnim događajima sa svojom mamom, koja je i zaslužna za čuveni ćerkin catwalk hod. 

Uostalom: like mother - like daughter.

&script src="//www.instagram.com/embed.js"> >

&script src="//www.instagram.com/embed.js"> >

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/