Sarah Jessica Parker ponela je ovaj model na svečanosti koju organizuje Irish Repertory Theatre u Njujorku.

Ivanka Trump ovaj damski model haljine ponela je na nešto drugačiji način, sa belim kaišem, dodatno naglasivši struk ovim detaljem, a nosila ju je na jednom od poslovnih sastanka, takođe u Njujorku.

Kate Middleton izabrala je ovu haljinu za porodično fotografisanje na 70-om rođendanu princa Charlesa.

Američka glumica Abigail Spencer koja je igrala skupa sa Meghan Markle u seriji Suits, na venčanje svoje bivše koleginice ponela je takođe ovu prelepu haljinu, dajući joj dodatnu glam notu sa fascinatorm u istoj teget boji.

U pitanju je model koji potpisuje italijanska dizajnerka Alessandra Rich, čije se sedište modne kuće nalazi u Lonodnu, a čiji modeli odišu prepoznatljivom ženstvenošću i istančanom damskom notom.

Teget boja kao osnova, bele tufne, te beli detalji u vidu kragne i manžetni nisu svakako išta neviđeno, ali ukomponovani u maksi kroj sa istaknutim strukom, te pliseom na suknji, te belim dugmićima kao dodatnim detaljem koji naglašava elegantnu notu - čine ovaj model vanvremenskim i prilagodiljivim praktično svim stilovima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/