Možda najviše volimo Cindy i stojimo iza toga da su devojke iz prve ere supermodela nezamenljive (sorry Bella i Kaia, ali tako je), ali isto tako smatramo da jedna od njih ipak je jedina zaslužila titulu neprikosnovene i večne #catwalk kraljice pisti - Naomi Campbell.

Jer Cindy se retko pojavljuje na revijama, Kate se pojavi kod dobrih prijatelja (Stella i Burberry) ali je da budemo iskreni Moss uvek bila više editorial- campaign queen, dok ostale - Linda, Claudia, Helena i Christy kao da su se penzionisale (rano ste otišle u penziju, ako nas pitate).

Zato Naomi radi konstantno sa nekim malo dužim pauzama, ali se nekako najčešće odaziva pozivima dizajnera i s vremena na vreme podseti nas koliko je njen hod, stas i stav moćan i nedostižan.

(Dior oduševio modnu kritiku svojom najnovijom haute couture kolekcijom u Parizu)

Kao sinoć na Valentino reviji u Parizu na kojoj je italijanska kuća prikazala svoju najnoviju haute couture kolekciju.

Vrlo selektivna gde će se i kada pojaviti, britanska manekenka odazvala se rado pozivu Pierpaola Picciolia, kreativnog direktora Valentina da dodatno napravi buzz predvodeći mlađe koleginice.

(Najbolja i najzabavnija u istoriji: Revija koja je promenila svet mode)

Samo nekoliko dana nakon što smo je videli u prvim redovima na muškoj Nedelji mode, Naomi je neočekivano na Valentino reviji izašla na pistu i oduševila sve moćnim crnim izdanjem ispod kog su se nazirale njene gole grudi.

Naomi je izašla na samom kraju kao poslednja manekenka i podsetila sve na momenat kada je pre 14 godina poslednji put ponela neku Valentinovu kreaciju.

Bilo je to na prezentaciji spring couture kolekcije za 2005. kada je čuveni Garavani još uvek bio na čelu brenda.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/