Najnovija kolekcija poznate skandinavske blogerke Celine Aagaard koja stoji iza brenda Envelope1976, a koja nosi simboličan naziv Vol.2 predstavljena je početkom februara. U najnovijoj kolekciji skandinavski minimalizam dobio je jedan efektan mediteranski boho vajb, a najbolji primer toga je haljina Cannes koja dolazi u crnoj i beloj varijanti.

Celine, inspirisana sedamdesetim godinama ali i luksuznim mondenskim mestom, tim filmičnim Kanom osmislila je haljinu koja savršeno pristaje svim damama, bez obzira na njihov lični stil i figuru.

(Najbolje odevene Skandinavke)

Haljina je napravljena od sjajne svile, doseže do članka, i ima V izrez. Ono što je ipak kod nje najlepše je niz sitnih bisernih dugmića, presvučenih u tu istu svilu koji prate liniju zakopčavanja i dekoltea, te se pojavljuju na polupufnastim rukavima. 

Ovo je ne samo jedan bezvremenski model već klasika u svom najelegantnijem obliku.

Celine Aagaard je nekrunisana kraljica severnoevropske modno, umetničko- dizajnerske scene, kreativni direktor, vlasnik i osnivač brenda Envelope1976,  stilista, fotograf, autor tri knjige i još mnogo toga.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>https://www.instagram.com/elleserbia/