Juče je revijama Michael Korsa i Marca Jacobsa završeno još jedno NYFW izdanje na kome nismo videli Kendall Jenner, bar ne na pisti koju je prepustila svojevoljno sestrama Hadid i Kaia Gerber, ali i legendama modelinga (Patti Hansen na Korsu, Christy Turlington na Jacobsu, i to posle 20 godina pauze).

To ne znači da Kendall nismo viđali na fashion događajima koji su uveličali NYFW, poput lansiranja kampanje za novu kolekciju Stuarta Weitzmana koja je održana sinoć u njujorškom Čelsiju.

U SW stilizovanom prostoru koji je bio prepun killer čizama, stiletto sandala i platformi (predviđa im se veliki comeback ove godine ako ste propustili vest) i to sve u nijansama nude i bež ( dve boje koje će dominirati ove sezone) ali i neon videli smo i manekeneku koja se pojavila u vrlo seksi izdanju.

(Odbija ponude ali je i dalje najbolja: Ovo je najplaćenija manekenka na svetu)

Da je LBD prevaziđen dokazala je Kendall koja se pojavila u svilenom, podužem blejzeru ravnog kroja prelepe cigla-karamel nijanse (još jedan ton koji je u trendu).

Jennerova koja je novo lice brenda je izgledala kao milion dolara dok je pozirala okupljenim novinarima, stilizovana još samo u crne rukavice, zlatne viseće minđuše i savršene salonke u toj istoj caramel boji.


(Šta Naomi Campbell misli o Kendall Jenner: Slavni britanski model bez dlake na jeziku o miljenici modne industrije)

"Volim da nosim ravnu obuću, ali štikle su tako zabavne. Ja sam zapravo prava tomboy devojka koja je kao i sve cure krala mamine cipele i šetala u njima po kući. To je svima nama bila pravi test jer treba izdržati na visokim potpeticama", izjavila je Kendall dodajući da najviše u domenu odeće voli da meša masculine i ženske krojeve, kao i da ne podnosi boho stil dok je poseban fan ugly patika.     

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/