Avigail je poznata u modnim krugovima po tome što slavnim osobama kreira uzbudljiv "new look".

Ona se krije iza genijalnih kreacija za Lorde ali i Rihannu, Kim Kardashian i još mnoge celebrity dame.

Njeni V.I.P. klijenti važe za najbolje odevene osobe, što je njoj svakako najbolja preporuka.

Ako bilo ko može da nam otkrije šta pristaje nekoj ženi, onda je to Avigail.

"Ovaj posao radim već 10 godina, a tip haljine koji sam otkrila da zaista odgovara svim ženama, bez obzira na oblik, tj građu jeste haljina u stilu peščanog sata. Ako ste u klubu žena sa oblinama, haljina prati vaš oblik tela, ističući vaše obline na pravi način. S druge strane, ako ste vitki, ona naglašava i nekako otmeno ističe vašu savršenu figuru. Ovakvim izborom možete samo da pošaljete ultra-zavodljive vibracije."

(6 stilskih saveta kako olakšati modnu pripremu onima umornim od svega)

Ako ste niski, ovaj tip haljine će učiniti da izgledate više, posebno ako je kombinujete sa nude potpeticama, i otkrivenim ramenima.

Emma Roberts je odličan primer za ovakav stajling niske devojke.

Ako ste mršavice, haljine u obliku peščanog sata će vas učiniti vitkim, sto je uvek dobra stvar. Uvek možete izvući izgled kombinovanjem sa omiljenom kožnom jaknom za opušteniji izgled.

"Kad god nosim ovaj oblik haljine, osećam se pomalo drsko i bezvremensko, jer zaista daje osećaj tog starog holivudskog glamura. Ako ste u potrazi za opuštenijim načinom da nosite ovaj stil haljine, onda dodajte puno nanizanih narukvica na ruku kao aksesoar. Ako je vaša haljina dugih rukava, pokušajte da dodate dugmad za manžete (po jednu na svakoj ruci - to je sjajan način da je ojačate). Volim da nosim zaista krupne prstenove sa ovakvim haljinama, kao da je tako neočekivano. Bez obzira kog ste oblika, ili kako planirate da stilizujete ovaj tip haljine, verujte mi na reč - ovaj tip haljine uvek prolazi!"

View this post on Instagram

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/