Keanu Reeves odavno važi za odmetnika, nekog ko je odbacio sav sjaj Holivuda i vodi jedan skroman život po svojim pravilima. 

53-godišnji glumac koji je poznat po ulogama u filmovima kao što su Matrix i Speed, nije tip osobe koja se hvali uspesima i slavom. Stoga ne čudi kada je početkom ove godine otkriveno da je holivudska superzvezda u tajnosti finansirala mnoštvo dečjih bolnica.

(Keanu Reeves: Da li je on najtužniji glumac Holivuda)

“Ja sam jedna od retkih holivudskih zvezda koja ne živi u vili, nemam telohranitelje i ne nosim skupu odeću. Iako imam preko 100 miliona dolara, vozim se podzemnom železnicom i uživam u tome. Svi se možemo složiti da jaka osoba može preživeti najgore tragedije i nastaviti da uživa u malim stvarima. Bez obzira na to šta vas trenutno muči, možete to pobediti”, rekao je glumac.

O Keanu se ovih dana piše i iz jednog drugog (modnog) povoda. 

Naime, francuski brend Saint Laurent objavio je kako je upravo Keanu Reeves njihovo zaštitno lice muške kolekcije za jesen/zimu. Saint Laurentov kreativni direktor Anthony Vaccarello nedavno je objavio vest, nakon što je Saint Laurent podelio fenomenalne fotografije Davida Simsa na svom Instagramu.

Glumac je poznat kao jedan od najomiljenijih ljudi na internetu – njegove introvertne karakteristike, melanholični pogled i poniznost je nešto što mnogi od nas žele da vide više, kada su u pitanju slavne ličnosti i njihovi javni nastupi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/