Kultnom crtaću već je početkom godine posvećena velika izložba u londonskom Somerset Houseu, a sada je i Marc Jacobs dizajnirao kolekciju u čast svog najdražeg crtaća iz detinjstva.

Počevši kao strip u nedeljnom izdanju novina 50-tih godina, život je nastavio kroz televizijske i filmske specijale sve do 2000-te. 

(Virgil Abloh kralj lopova: Kako je jednom od najpopularnijih dizajnera današnjice opet pošlo za rukom da prisvoji tuđ rad?)

Peanutsi su ostali u opštoj svesti sve do danas zbog čestih repriza, te nezaboravnih likova. Ko se još ne seća Linusa, Charlie Browna, Lucy i Snoopyja?

Jedinstveni karakteri, koje je stvorio Charles M. Schulz, šarmantni su upravo zbog svoje nesavršenosti. Mnogi su se još u detinjstvu poistovetili s nesigurnim i nervoznim Charlie Brownom, živčanom Lucy ili lenjim sanjarem Snoopyjem.

Zavisno od toga ko vam je bio najdraži lik, u kolekciji možete odabrati između torbe s likom ljute Lucy, dukserice s Snoopyjem, ili marame sa šaljivim citatima (poput „Mislim da sam alergičan na jutro!“)

Tu je i reinterpretacija „lunch bag“ torbice u chic dnevnu, a najveći fanovi mogu se obući u omiljeni strip kroz jaknu i pantalone s printom istog.

Izvor: Elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/